Allerlei sterke verhalen over en door Kaptein Iglo, oftewel Erik den Burger

Oct-182009

Vakantie !

Vandaag toch maar besloten om definitief in maart op vakantie te gaan.
Omdat ik dan toch al op St Maarten ben vanwege de Heineken regatta hebben we besloten om daar nog een extra zeilavontuur aan vast te knopen. Dus zodra ik klaar ben met de Heineken regatta nemen we het vliegtuig naar de britse maagden eilanden en gaan daar nog een weekje varen.
We ? Ja, Paulien en de kinderen gaan ook mee.
Het wordt natuurlijk wel spannend hoe het gaat met zijn vieren maar maarten en sjoerd zijn afgelopen zomer al vaker gaan zeilen en lijken het wel leuk te vinden.
Maar we hebben dus de britse maagden eilanden uitgekozen. Dit is een mooi zeilgebied waar de afstanden tussen de ankerplaatsen relatief klein zijn de natuur (zowel onder water als daar boven) erg mooi is.
Half maart zullen we daar rond varen en natuurlijk zal ik wat fotos posten tegen die tijd.
 

Published: Oct-18-09 | 0 Comments | 0 Links to this post
Tagged as: Overige

Oct-52009

Examen Windows 7 deployment

Vandaag heb ik een beta examen gedaan over de deployment van windows 7 (71-686: PRO: Windows 7, Enterprise Desktop Administrator). Omdat het nog om een beta examen ging weet ik de uitslag nog niet.
Ik moet zeggen dat ik de afgelopen maanden al wel wat ervaring heb opgedaan met de verschillende deployment methodes van windows 7 maar ik vond het examen toch nog best wel pittig. Met wat logisch nadenken kon ik de meeste vragen toch wel beantwoorden en ik heb er wel vertrouwen in dat het goed genoed was. En het mooie van deze examens is dat ik altijd weer nieuwe mogelijkheden leer.

Published: Oct-05-09 | 0 Comments | 0 Links to this post
Tagged as: Techniek